top of page

Min värld är design

Välkommen. Jag är industridesigner och konstruktör. Jag skapar modern design och tekniska idéer. Form och funktion är nyckelelementen jag arbetar med vilket ökar idéernas värde, gör dem attraktiva och att de sticker ut på marknaden. 

Marcus Segerros

Baserad i Värnamo, Sverige, mitt i den mest koncentrerade industriella regionen i Skandi-navien, har jag en stor insyn i tillverkningsindustrin. Jag har rest mycket, bott på olika ställen, både i Sverige och utomlands, träffat många inspirerande människor och fått mycket tillfört från olika källor. Med en kandidatexamen i industridesign och en högskoleexamen i maskin-teknik har jag de bästa färdigheterna och förutsättningarna för att effektivt arbeta med produktutveckling och teknik, såväl som koncept, branding och marknadsföring. Full disk-

retion ges till kunder omedelbart, och jag är flexibel med att diskutera kontrakt och betalningsmetod.  

 

Behöver du hjälp med att utveckla en produktidé? Eller behöver du bara några snygga skisser och 3d-renderingar? Min kompetens är bred och jag kan bidra med följande tjänster, vare sig det är en liten del av ett projekt, eller sträcker sig från idé till produktion:

 

  • Koncept och idégenerering

  • Produktdesign och konstruktion

  • Marknadsundersökning och branding

  • Illustrationer och grafik

  • Tjänstedesign​

 

Certifierad i SolidWorks - Mechanical Design. 

 

Övriga program som användes mestadels:

  • Adobe designprogram

  • 3ds Max

  • MS Office

 

Se Tjänster för mer information om de olika tjänsterna jag ger och Verk för exempel på

vad jag gör. 

Jag strävar alltid efter att göra mina kunder nöjda och lämna avtryck. Jag finner mycket glädje

i att skapa idéer som förbättrar; vare sig det handlar om att sälja en produkt, effektivisera och minska kostnader och/eller göra livet lättare för slutanvändaren. Genom att ordentligt hantera projekt, tänka igenom saker och jobba hårt och kreativt tror jag det är möjligt att skapa en bättre lösning för alla. Ni är välkommen att höra av er och jag tar gärna en kaffe och diskuterar allt som har med design och produktutveckling att göra.  

 

Med vänliga hälsningar,

Marcus Segerros,

industridesigner och mekanisk konstruktör.

Industrial Design Sweden
Industrial design
Joy creating ideas

Glädje

bottom of page